Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η Ήπειρος του Γιώτη…

Τι κρύβει μέσα της η Ζαρκόπιτα; Τι γεύση έχει η χορτόπιτα με ξινολάπαθα;

Τι άρωμα μπορεί να έχει η Πατσαβουρόπιτα;

Ήπειρος χωρίς πίτες δεν γίνεται… και το λεξιλόγιο της πίτας έχει ενδιαφέρον, μια που «φαΐ» λέγεται η γέμιση και το μετράμε με «πλόχερα» (απλόχερα, φούχτες).

Σε μία από τις επισκέψεις του στην Αθήνα, ο Αλέξανδρος Γιώτης μαγειρεύει λέξεις, αρώματα, υλικά και συνταγές σε ένα menu πλημμυρισμένο με αρώματα από τα βουνά της Ηπείρου.

Σας περιμένουμε στον κήπο των Γεύσεων τη Δευτέρα 6 & την Τρίτη 7 Ιουνίου για να προσθέσετε νέες λέξεις στο λεξιλόγιό σας και νέες γεύσεις στον ουρανίσκο σας....

Menu

Με το τσίπουρο

Καπνιστό χέλι με σέλερυ και σάλτσα με λεμόνι, μέλι και σαφράν

Μελιτζανοσαλάτα του καλόγερου

Πατέ καπνιστής πέστροφας με ζυμωτό ψωμί

Παντζαροκαρυδάτη… ψητά παντζάρια με καρύδια και αρωματικά βότανα

Πιπεριές κέρατα τηγανητές με ελαιόλαδο και ξύδι ροδιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας για να δημοσιευτούν. Παράκληση να μην είναι συκοφαντικά και διαφημιστικά,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...